Ailan & Taffelin kiipeilykeidas > 1 % hyväntekeväisyyteen

854,00
Hinta sisältää ALV:n 24 %.
Lopullinen hinta lasketaan, kun kaikki mahdolliset valinnat on tehty.


Ailan & Taffelin kiipeilykeidas - osta & tue kissojen hyvinvointia

aila-ja-taffel-Laura-Frimanaila-ja-taffel-1aila-ja-taffel-2

"Lemmikit ovat lahjomattomia tyyppejä, ja mäkin jännitin, että mitä jos ne ei nyssi vaikka koskaan mene lähellekään koko höskää. Huoli oli turha. Kumpikin oikeesti rakastaa puuta ja on ominut siitä vakkaritason itselleen."

Aila ja Taffel ovat toimittaja, juontaja, kirjailija Laura Frimanin brittiläisiä lyhytkarvakissoja. Jokaisesta kiipeilykeidasostosta annamme 1 % Kissakoti Kattilalle, joka on Lauran valitsema hyväntekeväisyyskohde. 

Ailan ja Taffelin ikioma kiipeilykeidas sisältää:

  • tangon keinohamppuköydellä (standardihuonekorkeus 240-263 cm)
  • viisi koivuvanerista tasoa
    • askeltaso
    • kaksi pyöreää tasoa
    • nukkuma- ja tuplataso.

Tasoilla ei ole huopaa, vaan tuplatasolla on kankainen nukkuma-alusta ja nukkumatasolla vuohentaljasta valmistettu nukkuma-alusta.

​Tämän kiipeilykeitaan hinta on 854 € (koivuvaneri, ilman huopaa ja nukkuma-alustoja). 

Tanko

Voit valita keinohampun sijaan sisal- tai manillaköyden. Jos huonekorkeutesi on yli 263 cm, teemme sinulle tilauksesta korkeamman tangon 37 euron lisäveloituksella noin 300 cm asti. Tuotetta tilatessa valitse huonekorkeudeksi "yli 263 cm". Ilmoita tilauksen yhteydessä lisätietona (tilauksen lopussa: tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset) tarkka huonekorkeutesi senttimetreissä (cm), jotta saat toimituksessa sinulle räätälöidyn tangon. 

Suosittelemme seinäkiinnitystä 290 cm huonekorkeuksista ylöspäin. 

Mikäli katto on kalteva, voimme tehdä mittatilaustyönä erillisen kattoon kiinnitettävän kappaleen tangon kiinnitystä varten. 

Jos huonekorkeutesi muuttuu (esim. muuton myötä), riittää, kun hankit uuden tangon yläpään. Koko tankoa/kissapuuta ei tarvitse ostaa.

Tanko tulee asentaa tasaiselle ja kiinteälle lattia, asennus kokolattiamaton päälle on asiakkaan omalla vastuulla.

Asiakaspalvelu: info@kissapuu.fi

Tasot

Tasojen puumateriaaliksi voit valita myös tammiviilun. Jos haluat tasot huovitettuina, teemme ne sinulle valintasi mukaan (vaihtoehdot: beige, harmaa, antrasiitti tai punainen). Lisäveloitus on yhteensä 116 €.

Huovan sijaan voit valita erillisen pestävän kankaisen tai vuohennahkaisen nukkuma-alustan.

Kissapuu_nukkuma-alusta_tyynyt_sleeping_pad_cushion_00871_200x160Kissapuu_nukkuma-alusta_tyynyt_sleeping_pad_cushion_00661_200x160Kissapuu_nukkuma-alusta_tyynyt_sleeping_pad_cushion_01161_200x160Kissapuu_nukkuma-alusta_tyynyt_sleeping_pad_cushion_00991_200x160Kissapuu_nukkuma-alusta_tyynyt_sleeping_pad_cushion_01241_200x160

 

 

 

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kissapuut, TARJOUS