Tulosta

Tietoa tuotteesta

Kissapuu_kiipeilypuu_raapimispuu_Miisu_banneri

LAATU JA VALMISTUS

 

Kissapuu design kiipeily- ja raapimispuut valmistetaan puusepänverstaassa Naantalissa, kivenheiton päässä Turusta. Tuotteet ovat suomalaisen muotoilun ja valmistuksen laatutyötä. Kissapuu käytössä on kestävä, lähes ikuinen ja ekologinen tuote.
 

MATERIAALIT

Kissapuun tangon osat ovat metallia ja kestävät vantterampien kissojen tankotanssia. Tanko tulee asentaa kiinteälle ja tasaiselle lattia, asennus kokolattiamaton päälle on kielletty.

Tanko päällystetään 12 mm paksuisella köysimateriaalilla, joka kestää hyvin kissan kynsiä. Köysimateriaalivaihtoehdot ovat

  • sisalköysi, joka on valmistettu luonnossa kasvavasta Agave-kasvin kuidusta. Köysi on venymätön, karkeapintainen luonnontuote, väriltään naturel.
  • manillaköysi, joka on valmistettu Abaca-luonnonkuidusta. Köysi on myös karkeapintainen ja kevyesti öljytty (öljyt ovat parafiinipohjaisia valko- ja mineraaliöljyjä). Manillaköysi on väriltään tummempi kuin sisal, ruskeahko. Ei suositella kovin herkille tai allergisille.
  • keinohamppu, joka on valmistettu synteettisestä polypropeenista. Väri on naturel, lähes aidon hampun näköinen, taittaen harmaaseen.

​Tuotteen mukana toimitamme ohjeet köysien ja huopien vaihtamiseen. 

Tasojen puumateriaalina käytetään tammiviilua tai koivuvaneria, jotka ovat alkuperältään Suomesta, Euroopasta tai Pohjois-Amerikasta. Kaikki ovat vastuullisesti tuotettuja ja sertifioituja.

Tasojen päällysteenä käytetään vahvaa neulehuopaa, jonka kulustuskestävyys on erinomaista - myös kissojen kynsissä. 

Nukkuma-alustat valmistetaan luonnonvalkoisesta 100 % puuvillakankaasta (merimiessäkkikangasta). Pohjakankaana on luonnonvalkoista liukuestekangasta. Välissä käytetään pehmikkeenä vanua.

Nukkuma-alustan voi pestä 60 asteen konepesussa. Pesussa kankaat voivat kutistua n. 3 %.

Köydet, neulehuovat ja nukkuma-alustojen kankaat meille toimittavat suomalaiset alihankkijat.

Meille on myönnetty Design from Finland-merkki

Kissapuu_cat_tree_design_from_finland

https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/

 

KISSAPUUN KOKOAMINEN

Kissapuu kiipeily- ja raapimapuun kokoaminen on helppoa yksinkin ja ilman erillisiä työkaluja. Tanko kiristetään kiertämällä tukevaksi lattian ja katon väliin. On tärkeää noudattaa tuotteen mukana tulevia kokoamisohjeita. Tuotteen mukana toimitamme kokoamisohjeen ja kaiken muun kokoonpanossa tarvittavan.