Tulosta

Tietoa meistä

Kissapuu_kiipeilypuu_raapimispuu_design_huonekalu

Kissan Ilo Oy

YRITYKSEN TARINA

Kissat ovat olleet osa elämääni yli 20 vuoden ajan. Vuosien varrella erilaisia ja eri hintaisia raapimis- ja kiipeilypuita on tullut testattua. Vuosia mietin mistä saisi kissan raapimis- ja kiipeilytarpeen täyttävän puun, joka olisi laadukas, kestävä, yksilöllinen, muunneltava ja vähän tilaa vievä. Voisiko puu olla samalla tyylikäs ja sisustukseen sopiva huonekalu, jota jaksaisi katsella olohuoneessa? Miksi en ryhtyisi valmistamaan tuotetta itse? Muotoilijaystäväni kautta tutustuin muotoilijapuuseppään, joka innostui ideasta. Yhteistyömme tuloksena syntyi mielestämme oiva tuote, Kissapuu. Nyt on olemassa tukeva kissan raapimis- ja kiipeilypuu, jonka pystyy yksin kokoamaan ilman pysyvää kiinnitystä. Puu, joka kestää katseita ja aikaa.

Kissan Ilo Oy syntyi heinäkuussa 2017.
 

KISSAPUUN TEKIJÄT

Kissan Ilo Oy on varsinaissuomalainen yritys. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan naantalilaisessa muotoilijapuusepänverstaassa Suomessa. Turkulainen verhoilija Alina Kurki valmistaa nukkuma-alustat.

Tuulevi Aaltonen, Arto Arvilahti, Katri Haavisto, Tiina Korhonen, Henna Laaksonen ja Onni Larri ovat ottaneet verkkokaupan kuvat.

Sovellus

Video: Otsamo Visuals

Sovellus

Video: Video-Larri

Sovellus

 

TOIMINTAAMME OHJAAVAT PERIAATTEET

AJATON DESIGN, TOIMINNALLISUUS & YMPÄRISTÖLLINEN VASTUU

Kissapuu on kissan ja omistajan tarpeiden näkökulmasta suunniteltu kiipeily- ja raapimispuu, joka kestää katseita ja aikaa. Sisustuksellisen ja huonekalunomaisen tuotteen käyttöikää lisää mahdollisuus tilausvaiheessa räätälöidä ja valita materiaalit omaan sisustukseen parhaiten sopivaksi. Kuluvat osat voi verhoilla uudelleen laadukkaan nojatuolin tavoin.

Pyrimme omalta osaltamme vähentämään kertakäyttökulttuuria ja ympäristön kuormitusta. Muistamme vielä ajan, jolloin piti säästää ostaakseen haluamansa tuotteen. Usein hankinnasta oli iloa pitkäksikin aikaa. Kissakin kiintyy huonekaluihin, jotka säilyvät vuodesta toiseen. 

Myös muut Kissapuu-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaista, kestävistä ja mahdollisimman ekologisista materiaaleista. 

ERINOMAINEN PALVELUKOKEMUS - KAIKILLE KISSAKODIN ASUKKAILLE

Laadukkaan tuotteen lisäksi haluamme palvella ensiluokkaisesti. Tavoitteemme on erinomainen asiakaskokemus tilauksen suunnittelusta tuotteen saavuttua kotiin.

KISSAN ARVOSTUKSEN & HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN

Meidän kaikkien kotona vilistää viiksekkäitä ja hännäkkäitä eläinystäviä. Eläinten aktivointi, lajityypillisen toiminnan mahdollistaminen ja hyvinvointi on meille tärkeää. Teemme yhteistyötä Somakiss ry:n sekä eläinsuojeluyhdistysten Dewi ry (Turun alue), Kissakummit ry (Oulun seutu) ja Kissakoti Kattilan (Hämeenlinnan seutu) kanssa. 

SOSIAALINEN VASTUU

Kissapuun tekijät ovat mm. suunnittelun, verhoilun ja puusepäntaitojen ammattilaisia, joille maksetaan asianmukainen palkka tehdystä työstä. Työllistämme myös useita muita yksinyrittäjiä osallistuen kotimaisen hyvinvoinnin luomiseen maksamalla kaikki yritystoimintaan liittyvät maksut ja verot Suomeen. 

Meille on myönnetty Design from Finland-merkki. Täytämme v. 2020 voimaantulleet uudet vastuullisuuskriteerit.

dff_meille-on-myonnetty_valkosininen_some_500x262_reduced

Lue lisää merkin kriteereistä (mm. investointi muotoiluun, käyttäjälähtöisyys, vastuullisuus)

https://sinivalkoinenvalinta.suomalainentyo.fi/

https://designfromfinland.com/

Sovellus

Olemme jäseninä Uuden muotoilun yhdistys ry:ssä  

http://www.uudenmuotoilunyhdistys.fi/

MISSIOMME

Kissoilla sanotaan olevan yhdeksän elämää. Mielestämme yhden pitää riittää niin kissalle kuin kissapuulle.

- Rakkaudesta kissoihin-

Satu & kumppanit

Kissapuu_design_cat_tree_customize to your interior deco_raataloi_sisustukseesi One-life-is-enough-leima_reduced

Löydät meidät myös Facebookista, InstagramistaYoutubesta & Pinterestistä.

 

OTA YHTEYTTÄ - Sähköpostitse tavoitat nopeimmin

info@kissapuu.fi tai puhelimitse: 040-7340562/Satu Suhonen.