Tilaus- ja toimitusehdotkissapuu_banneri_1050x350-uusi2

 

 

YLEISTÄ

Kissan Ilo Oy, Y-tunnus FI 2842678-3, osoite Majatalonkatu 3, 20780 Kaarina, myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Euroopan unionin alueella. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen Kissapuu.com-verkkokaupassa sekä vastaaviin toimituksiin. 

 

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ja tilauksesi sisällön ostoskorista ennen kuin hyväksyt tilauksen. 

 

TUOTTEIDEN TILAAMINEN, MAKSAMINEN JA TOIMITUS

Asiakkaan tilaus käsitellään ja asiakkaan tilauksessa mainittu tuote valmistetaan ja toimitetaan asiakkaalle, kun tilaus on tehty ja kun asiakkaalle on lähetetty sähköpostitse tilausvahvistus suoritetutusta tilauksesta.  

Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa tilauksesta, ota yhteyttä (info@kissapuu.fi tai 040-734 0562) tilaustapahtuman onnistumisen tarkistamiseksi.

Tilaus lähtee Kissan Ilo Oy:ltä 5 – 10 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä, ellei erikseen muuta ilmoiteta. Suomessa tilaus toimitetaan Matkahuollon kuljetettavaksi. Matkahuolto kuljettaa tilatun tuotteen tilaajan valitsemaan Matkahuollon toimipisteeseen (R-kioski, K-Market tai muu Matkahuollon toimipiste) ilman toimitus- ja lähetyskuluja. Asiakkaalle maksullisena lisäpalveluna on valittavissa ns. kotikuljetusvaihtoehto. Kissan Ilo Oy maksaa toimituksen kohdepaikkakunnan Matkahuollon toimipisteeseen, vapaavalintaisen kotikuljetuksen maksaa asiakas tilausvaiheessa (7 euroa).

HUOM! ETHÄN VALITSE NOUTOPISTEEKSI PAKETTIAUTOMAATTIA, SILLÄ KISSAPUU-TUOTTEET EIVÄT YLEENSÄ MAHDU PAKETTIAUTOMAATTIIN.

Matkahuollon toimitus kestää keskimäärin 1 – 3 päivää. Kissan Ilo Oy ei vastaa kuljetusyrityksestä taikka muusta vastaavasta syystä johtuvasta toimituksen myöhästymisestä.  

Tilaus maksetaan tilauksen yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron. Tilauksen maksamiseen voi käyttää Kissapuu.com- verkkokaupassa kerrottuja maksutapoja. Yritys voi muuttaa käytettävissä olevia maksutapoja, eikä Yrityksellä ole velvollisuutta hyväksyä muita maksutapoja kuin verkkokaupassa kulloinkin kerrotut. 

Voit maksaa ostoksesi turvallisesti eri pankkien verkkotunnuksilla, laskulla, luottokortilla tai osa-maksulla. Maksu tapahtuu salatussa yhteydessä.

 

PAYTRAIL OYJ

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Valitessasi laskun tai osamaksun:

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

KLARNA OY

Voit maksaa myös Klarna laskulla ja erämaksulla:

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Klarna laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä. Maksuaika on 14 vuorokautta. Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja.

Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.
Erämaksusta luettavissa seuraavan linkin takaa:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Yleistä Klarna käyttöehdoista: 

http://bit.ly/2XSP8de

 

PERUUTTAMISOIKEUS JA VIRHEELLINEN TUOTE 

Peruuttamisoikeus määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaisesti.   

Kissan Ilo Oy:n myymät tuotteet ovat tavaroita, jotka valmistetaan tilaajan valintojen mukaisesti annettujen vaihtoehtojen perusteella. Tuote voi olla myös räätälöity tilaajan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tällaisen tavaran ollessa kyseessä ei tilaajalla ole automaattista peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun tilaaja on tehnyt tilauksensa.  

Mikäli tuote on virheellinen tai toimituksen aikana vahingoittunut, tulee ilmoitus virheestä tai vahingosta tehdä heti osoitteella info@kissapuu.fi. Mukaan tulee liittää kuvaus virheestä taikka vahingosta. Virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön Tuote. Mikäli tämä ei ole mahdollista, neuvotellaan hinnan alennuksesta tai Tuotteesta maksetun hinnan palauttamisesta. Yritys vastaa virheellisen tuotteen palauttamisesta sekä uuden virheettömän Tuotteen toimituksesta aiheutuvista toimituskuluista. 
 

VAIHTO JA PALAUTUS

Postimyynnissä on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen tai se on viallinen, voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden kuluessa sen saapumisesta. Mikäli olet tilannut sinulle räätälöidyn tuotteen tai sen osan, esim. erikoispituisen tangon tai huopapäällysteisen tason, palautusoikeus ei ole automaattinen. 

Palautuksen kustannus sinulle on alle 10 euroa ja se vähennetään palautettavan tuotteen arvosta. Huolehdithan siitä, että tuote on priimakunnossa ja se on hyvin pakattu Matkahuollon kuljetusta varten. (Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka).

TOIMI NÄIN:

1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@kissapuu.fi ja kerro haluatko vaihtaa vai palauttaa tuotteen. 

2. Pakkaa käyttämätön ja myyntikuntoinen tuote alkuperäisiin pahvilaatikkoihin, joissa vastaanotit tilauksen (tai muuhun tukevaan pahvilaatikkoon). Vie lähetys Matkahuollon toimipisteeseen. Muista antaa palautuskoodi 9529823, jotta palautus ohjautuu automaattisesti lähettäjälle. Palautusosoite on: Kissan Ilo Oy, Majatalonkatu 3, 20780 Kaarina

3. Palautamme sinulle tuotteen hinnan mahdollisimman nopeasti riippuen maksutavastasi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa saatuamme palautuksen. Verkkopankilla tai luottokortilla maksetut tilaukset palautamme suoraan tilillesi. Muista ilmoittaa myös tilinumerosi!
 

ASIAKKAAN ANTAMIEN TIETOJEN KÄSITTELY  

Asiakkaan rekisteröitymisensä taikka tilauksen tekemisen yhteydessä antamia henkilökohtaisia tietoja käsitellään Suomen lain mukaisesti. Kissan Ilo Oy on vastuussa Asiakkaan henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä. Asiakkaan tietojen käyttäminen ja arkistointi on selitetty yrityksen rekisteriselosteessa, joka on nähtävissä Kissapuu.fi- verkkosivustolla. 

Asiakkaan antamia tietoja voidaan käyttää muun muassa tuotteiden valmistamiseen, laskutukseen, tilausten käsittelyyn, asiakassuhteen hoitoon, tiedottamiseen ja markkinointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen.  Kissan Ilo Oy ei, milloin laki taikka muu määräys ei tähän erikseen velvoittaisi, ilman erillistä suostumusta luovuta Asiakkaan tietoja kolmannelle.

Yrityksellä on edellisen estämättä oikeus käyttää Asiakkaan yhteystietoja markkinointitarkoitukseen, tiedottamiseen sekä muuhun näihin rinnastettavaan käyttöön liittyvään käyttötarkoitukseen.

 

VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS, YLIVOIMAINEN ESTE SEKÄ TUOTEVASTUU

Yritys pyrkii pitämään verkkokaupan toimintakuntoisena keskeytyksettä, sekä takaamaan sen, että verkkokauppa on käytettävissä tilausten tekemiseen.  

Yritys ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuisivat verkkokaupan toimintakatkoista mahdollisten huoltotöiden, teknisten vikojen, tietoliikenneyhteyksien, häiriötilanteiden taikka muiden vastaavien syiden vuoksi, eikä myöskään edellisistä syistä taikka muusta syystä mahdollisesti aiheutuvasta Asiakkaan tietojen, tai tilausten muuttumisesta taikka katoamisesta, taikka muusta vastaavasta vahingosta.  

Yritys ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuisi force majeure -tyyppisestä syystä, kuten esimerkiksi työriidoista, lakoista, mellakoista, tulvista, sodista, työvoima-, polttoaine- tai materiaalipulasta, sähkö- tai tietoliikennekatkoksista tai kuljetusongelmista, taikka muista sellaista olosuhteista, joihin Yritys ei joko kykene lainkaan taikka kykene kohtuudella vaikuttamaan. 

 

TUOTEVASTUU 

Kissapuu-tuotteet ovat tarkoitettu käytettäväksi kotitalouksissa ja kotitalouksien kaltaisissa ympäristöissä kissojen kiipeilypuina ja niiden osina. Kissapuita ei ole tarkoitettu käytettäväksi ulkotiloissa (poikkeuksena katettu parveke). Kissapuiden käyttö kaikenlaisiin muihin tarkoituksiin on kiellettyä. Kissapuu ei ole lasten leikkiväline, joten valvo lapsia Kissapuun läheisyydessä ja estä lasten mahdollisuus kiivetä kissapuuhun.  

Vahingoittuneen tai puutteellisen tuotteen käyttö saattaa aiheuttaa henkilö- tai esinevahinkoja. Lue käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti ennen kuin otat tuotteen käyttöön. Käyttö- ja asennusohje antaa käyttäjälle tärkeitä tietoja kissapuun asennuksesta, turvallisesta käytöstä sekä tuotteen huoltotarpeesta. Käyttö- ja asennusohjeita noudattamalla käyttäjä välttää mahdolliset vahingot sekä tuotteen rikkoutumisen. Tuotteeseen ei saa asentaa tai liitää siihen kuulumattomia osia. Tuote tulee asentaa aina lattia ja katon väliin annettujen asennusohjeiden mukaisesti eikä asennuksessa saa käyttää tuotteeseen kuulumattomia lisäosia.  

Kissan Ilo Oy ei vastaa tuotteen virheistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asennuksesta, tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että tuotetta käytettään käyttöohjeiden vastaisesti tai muuten huolimattomasti.  

Tuotteen käyttäjän tulee varmistua siitä, että tuotteen asennus ei löysty tuotetta käytettäessä. Tuotteen käyttäjän tulee huolehtia myös siitä, että käytön myötä kuluneet osat joko poistetaan käytöstä tai uusitaan, jolloin tuotteen kulumisesta aiheutuvat vahingot pystytään välttämään.  

Mikäli tuote luovutetaan toiselle käyttäjälle, muista antaa käyttö- ja asennusohje tuotteen mukana.   

 

ERIMIELISYYDET

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä info@kissapuu.fi tai 040-7340562 sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Kaikki verkkokauppaan, tuotteeseen, toimitusehtoihin tai muuhun Kissan Ilo Oy:n ja asiakkaan välille syntyneeseen sopimussuhteeseen liittyvät erimielisyydet, joista ei ole päästy osapuolten välillä neuvottelemalla sovintoon ratkaistaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.