Tulosta

Nukkuma-alustat pyöreille tasoille

Kankaiset nukkuma-alustat

  • Pyöreä ja
  • pyöreä tarranauhallinen alusta pyöreälle tasolle tai nukkumatasolle. Tarranauhan saa kiinnitettyä tangon ympäri.

Kissapuun tasojen kankaiset nukkuma-alustat valmistetaan luonnonvalkoisesta 100 % puuvillakankaasta (merimiessäkkikangasta). 

Kissahuonekalu_raataloi_sisustukseen_cat_furniture_customise_to_interrior_decoration_ml

Nukkuma-alustat vuohennahasta/-taljasta

Nukkumatasoa varten on saatavilla myös vuohentaljasta valmistettuja nukkuma-alustoja. Kaikki myynnissä olevat alustat tai taljat ovat uniikkeja yksittäiskappaleita. Taljan/nahan väritys on eläinkohtainen, eikä toista samanlaista ole. 

Kaikki kissat rakastavat vuohennahkaisia alustoja. Joku päätyy ensin riemuissaan pieneen "painiin" alustan kanssa, mutta rauhoittuu sitten nauttimaan nukkumisesta pehmeällä karvalla. Jotkut kissat hoivaavat taljaa nuolemalla karvat "ojennukseen".

KISSAPUU_cat tree_vuohentalja_goat_fur_design_furniture

Vuohentaljat sisustuksessa

Vuohentalja on ihana, ekologinen sisustuselementti ja lämmittäjä tuolilla. 

design cat tree design kissapuukissapuu goat skins for chairs vuohentaljat tuolillekissapuu goat skins for chairs vuohentaljat tuolillekissapuu vuohentaljat kissapuu goat skins

Kasvit & somisteet: Kukat Anniina Jaala

Katso lisää kuvia osana sisustuksessa

 

Vuohentaljojen alkuperä

Taljat tulevat Laitilasta Saloniemen juustolan luomutilalta (http://saloniemenjuustola.fi/). Suomen alkuperäisvuohet elävät mahdollisimman lajinmukaisen elämän. Maito- ja juustotilalla eläimiä ei kasvateta nahkoja varten. Nahan hyödyntäminen on viimeinen arvostuksenosoitus kauniille ja arvokkaalle eläimelle.

Vuohentaljojen koti - katso youtube-video tästä